FÖRFRÅGAN ATT BOKA PIZZATRUCKEN

 

Vi har pizzatrucken som gör det möjligt att smaka på pizza bakad i äkta italiensk vedugn här hemma i Sverige!

Vi kommer till er med pizzatrucken och personal. Vi bakar pizzorna i vår vedugn och slicar dem. Ni hämtar pizzorna vid pizzatrucken och serverar sedan era gäster. Välj själva om ni vill stå för dryck, annars fixar vi det (ej alkohol).

 

Bjud dina anställda eller dina vänner på en unik upplevelse med nybakade vedugnspizzor med unika smaker.
Oavsett om det gäller företagsevent, AW, studentfirande, födelsedagar, privata fester eller 

andra evenemang – blir det alltid festligare med en nygräddad vedugnsbakad pizza på plats!

Det absolut smidigaste och bästa serveringssättet är att ni hämtar de slicade pizzorna hos oss vid pizzatrucken och att ni sedan lägger upp pizzorna på ett buffébord.
Då kan alla börja äta samtidigt genom att ta en slice och dessutom kan alla smaka på de olika sorters pizzorna ni valt ut.
Vi ser till att ha tillräckligt många pizzor klara vid den starttid ni valt så alla kan ta någon slice var.
Vi bakar på kontinuerligt under tiden ni äter och ju oftare ni hämtar pizzorna hos oss desto varmare och godare blir dom.
Meddela oss om någon är gluten – laktosintolerant, vegan eller har någon allergi. Vi försöker i så fall hitta en lösning för de personerna.

 

När vi kommer till er så finns det några regler som måste följas och det är: 

– Trucken måste få plats på företagets eller er privata mark. För att den ska få plats krävs minst 7 meter på längden och 5 meter på bredden. 

– Tillgång till en toalett.

Tillgång till ett eluttag. 

– Vi måste vara på plats minst 1 timme innan första pizzan ska serveras. Den tiden krävs för att få upp värmen i pizzaugnen till ca 450 grader vilket behövs för att baka napolitanska pizzor. 

– Vi behöver också ca 1 timme efter servering innan vi ger oss av.

Pizzameny, priser samt bokningsförfrågan när ni hyr pizzatrucken hittar du här under när ni väljer “PRIVATPERSONER” eller “FÖRETAG”.

Privatpersoner